Irfa that is content


Tadi aku duk skroll gambar2 dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum remove stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Jeff john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Tom john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).